Mit værksted

04-12-2017

Velkommen til mit værksted!

Her kan du få et indblik i mine skabende processer omkring mine fortællinger. For mig er processen med at skabe en ny fortælling lige så vigtig som den færdige fortælling, og det er her i mit værksted, at jeg gennemlever de mange forskellige faser i processen med skabelse af mine nye fortællinger. Lige for tiden har jeg gang i følgende to processer:

 

To fugle

I foråret 2017 påbegyndte jeg ved et rent tilfælde processen med skabelsen af en ny fortælling - en proces som stadig er i fuld gang, og som hele tiden tager mig dybere og dybere ind i i et kreativt landskab, som til stadighed folder sig ud, og drager mig ind til sig. Jeg ved aldrig, hvad der sker om næste hjørne, og hvilken drejning fortællingen vil tage, så jeg må tillidsfuld overgive mig til processen, og opgive at styre retningen på fortællingen. Fortællingen har arbejdstitlen: Den sorte og den røde fugl.

De tavse kvinder

Denne proces omhandler mine tavse formødre, hvis fortællinger jeg ikke kender ret meget til. Hvem var de? Hvad drømte de om? Hvordan ligner jeg dem, og hvilke fortællinger om dem ligger og venter på mig? 

 

 

God fornøjelse!